I år känns det som om vi haft ovanligt många trevliga stunder med både kompisar och våra vuxna barn här ute på vår ö. Det har blivit många brygghäng, middagar och kajakpaddlingar under sommaren. Och nu när folk börjar komma hem från sina semestrar så passar vi på att bjuda hit våra kompisar som vi inte sett på hela sommaren. För några år sedan brukade vi ses när det var dags att bärga hö, men nu har de inga hästar längre så behöver de inte ta in hö längre. Vi brukade se fram emot att åka ut till Fridhem och hjälpa till med höbärgningen se här.
Nu pysslar jag omkring i gamstugan och förbereder inför grillkvällen, det regnar ute men det skulle klarna upp mot eftermiddagen så vi håller tummarna.
Plockade några av de få blommorna från trädgården som inte rådjuren verkar tycka om, annars har de skövlat
i stort sett allt i blomväg…

Jordgubbarna är så fina och goda just nu, tänkte ha gubbarna till både bubblet och till efterrätten. Till huvudrätten blir det grillad kyckling med basilikapotatis och nu kommer solen tillbaka så jag hoppas vi kan sitta utomhus.

Tänkte bjuda på jordgubbarna från ett fint fat som jag hittade och inte vet var det kommer ifrån och så skall jag göra små godbitar av crostini och blåmögelost med en klick hallonsylt på.

Ö-liv med bästa sällskapet
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram