I sommarhusen är det svårt att ha krukväxter då man inte kan vattna kontinuerligt. Jag är inte så förtjust i plastblommor eller sidenblommor men jag hittade bra ersättning i form av porslinskaktusar.

Jag tänkte suga ut det sista ur sommaren med att tillbringa mer tid i sommarhusen, tänkte ö-pendla till jobbet några dagar i veckan under augusti och september. Då kan man passa på att ta ett kvällsbad och paddla en tur med kajaken efter jobbet. Dessutom kan ha mer koll på båten då det är mycket båtstölder just nu, vid solbryggan ligger båten trygg under natten. Tvättar lakan nu när tvättmaskinen är fixad (tack Anders), passade på att dammsuga och våttorka blåa sovrummet som nu doftar gott av såpa, finns det något bättre rengörningsmedel….

Med tvättmaskinen fixad slipper man släpa kläder, handdukar och lakan fram och tillbaka och det underlättar, det finns tillräckligt med saker att släpa fram och tillbaka ändå.

Hela sommarhuset blev städat i söndags innan vi åkte tillbaka till stan och inga möss har varit på besök. På tisdag kommer Anticimex och ordnar med musfällor inför höst/vinter.

Ö-pendling och ersättning för levande krukväxter
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram