Min svägerska och bror är så duktiga värdar, de fixar med parkeringsplatser, bjuder på godaste maten, planerar fina vandringar, fixar fisketur och får en att känna sig välkommen. Vi fick en perfekt helg på Smögen med mina syskon plus respektive och Hanna och Sebastian, vädret var…. ja det var sommar igen.
De hade ljusfestival i Smögen och den var helt fantastisk, att gå runt i den ljumma natten och bara njuta av allt det fantastiska
ljusinstallationerna med tillhörande musik, det kändes som om man landat på en planet i yttre rymden.

Anna hade köpt räksmörgåsar från Göstas, och det var färska räkor, mums….
På lördag vandrade vi drygt 20 kilometer på Ramsvikslandet vid Sotenkanalen.

Ramsvikslandet med den spektakulära vandringsleden Kuststigen med flera fina vandringsstråk. Vi vandrade genom det karga landskapet där ljunghedar, naturbetesmarker och den artrika floran skapar både omväxlande och utmanande vandringsupplevelser. På strandängarna och kustlinjen såg vi sjöfågel. 3 av oss klättrade upp på Sote huvud som är en bra observationsplats där du kan sikta både storlabb, grålira och stormsvala. Vid Grosshamn ligger en fågelstation.
Bohuslän är vackert

Och innan det var dags att åka hem hade det fantastiska värdparet fixat med en fisketur med en skeppare, Tony, från Västerås.

Vilken helg vi fick, tack Anna och Pär ni är bäst.

De bästa värdarna
Märkt på:                    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Facebook
LinkedIn
Instagram