Ja det blev ju lite mer jobb än det var tänkt, jag skulle ju ha semester…. Men mellan allt jobb så hann vi med lite annat också i alla fall så gjorde Anders det. Under tiden som jag jobbade fixade Anders med tvättmaskiner, en i stugan och en i sommarhuset, som inte fungerade, beställde nytt tyg till våra gamla markiser, rev ett fult staket och röjde i trädgården, rensade i garaget, sålde grejer på blocket bland annat. Jag jobbade den första “semester”-veckan från sommarhuset, då Anders och Ola var i Skåne och besökte vingårdar. I slutet av veckan lagade vi mat tillsammans med ö-grannar, paddlade kajak och firade knytis med bästa trubaduren Simon. Hanna och Kalle kom på besök och vi invigde nya bryggan med att montera en ny badstege och vi plockade fram SUP:arna.

Vi tillbringade 2:a veckan först några dagar i stan och sedan i stugan, Hanna kom på besök igen och vi njöt av solnedgångar, bad och kajakturer.
3:e veckan kom mamma och moster Inga på besök och vi besökte Hälleskogsbrännan och Elsas Cafe samt åkte ut till stugan och badade och fikade.
På lördagen kom kompisarna ut och grillade och vi fick en fin kväll på bryggdäck tillsammans.
4:e veckan åkte vi till Norge och firade vår 30-åriga bröllopsdag, vandrade i fjällen och njöt av lyxliv på Fefors högfjällshotell.
Nu kan jag checka av några mer aktiviteter på min sommarlista:
– Resa till solen med familjen, check
– Meta från bryggan, check
– Fotografera solnedgången, check
– Bestiga ett berg, check
– Äta  frukost på bryggdäck, check
– Lyssna på en massa ljudböcker, check
– Bada i månskenet
– Paddla SUP, check
– Dyka från nya bryggan, check
– Roadtrip till Norge, check
– Fotografera i golden hour ljus, check
– Plocka svamp , check
– Paddla kajak runt Ridön
– Besöka minst 2 museum
– Yoga på bryggan.

Några grejer kvar att kryssa av på listan.

Juli, vad hände?
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram