Från förra veckans härliga sensommardagar i sommarhuset med härliga om än lite kyliga bad, fina månuppgångar, fika på bryggan och antagligen sista hemmakontoret för säsongen till 100% höst. Nu känns det som om hösten kommit på allvar och det kan vara så att jag tänder upp en liten brasa i kväll, mysigt.
Bästa fredagskänslan att tända en eld i spisen, tända levande ljus och skriva ett inlägg på den här bloggen.
Jag hade ett givande sista möte på fredagseftermiddagen där jag fick styra upp mötet, presentera problemet vi hade på ett enkelt och förståeligt sätt och lägga fram olika alternativ på lösningar. Kände att jag ägde mötet och sådant gör mig glad.

Vi har inte fått tag i någon elektriker som kan installera en brytare till våran fina nya bokhylla än, men jag jag har ett namn på gång.
Jag skall köpa några elektriska teljus och placera i bokhyllan så den blir lite upplyst i väntan på brytaren…
Det här fina ekollonet fick jag som present när Ola hade öl-provning förra helgen, fin va?

Om någon som läser den här bloggen vill engagera en trevlig och informationsrik öl-provning kontakta mig så kan jag ordna kontakter med Ola.

Det känns som om vi inte har hunnit njuta av vår fina bokhylla under sommaren men nu när hösten är här får hänga med den
desto mera.

Tänk att den här hörnan länge varit en hörna som jag inte varit helt nöjd med, se här, men nu är jag väldigt, väldigt nöjd.

Dags för att tända några lampor och elda i öppna spisen
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram