När jag skjutsade Hanna till Örebro för två år sedan lyssnade hon på en ljudbok, “Allt jag fått lära mig” med Tara Westover. Vi lyssnade tillsammans tills vi var framme hos Hanna. Boken var så bra så jag satt i bilen utanför Hanna och skapade ett konto på Storytel så jag kunde lyssna klart på boken. Sedan dess har jag bara blivit mer och mer besatt av ljudböcker, har alltid en bok i öronen när jag tränar, jobbar i trädgården, kör bil, lagar mat, diskar….. Men jag är noga med att ta av mig lurarna när jag inte är ensam, det vore ju lite ohövligt annars… Storytel är enkelt att använda och det kommer nya böcker hela tiden. När jag får tips på bra böcker lägger jag dem i bokhyllan.

Här ligger mina top tre böcker:
Allt jag fått lära mig av Tara Westover
Drömspel av Nora Roberts
Färskt vatten till blommorna av Valeri Perrin

Ibland när jag har svårt att somna kan jag lyssna på en bok och då ställer jag in en sömntimmer.

Jag läser mycket på engelska och det hjälper till att öka mitt ordförråd och bättre förståelse för språket, både brittisk och amerikansk engelska.
Man kan välja olika kategorier jag varierar mellan deckare, spänningsromaner och feelgood.

För varje kategori kommer nya titlar upp först. Nya böcker har oftast inga betyg så det är lite osäkert att välja nya titlar. Jag brukar lyssna 30 minuter och har inte boken fångat mitt intresse då så byter jag bok. Uppläsaren betyder mycket mina top 3 uppläsare är Jonas Malmsjö, Gunilla Leining och Katarina Ewerlöf.

Och jag är nog lite besatt, skall dra ner lite på lyssnandet , men bara lite.

Är jag besatt?
Märkt på:            

2 reaktion på “Är jag besatt?

  • 2024-08-30 kl. 13:19
    Permalänk

    Tycker det är perfekt med ljudbok. Har haft Storytel länge och lyssnar mycket. Blir roligare att göra vissa saker som inte kräver så stort engagemang.
    Nytta med nöje. Just nu Emma Hamberg senaste i öronen. Lättsam, men gillar henne. Färskt vatten till blommorna hade jag nog för höga förväntnigar på.
    Trevlig helg!
    Annika

    • 2024-09-04 kl. 09:36
      Permalänk

      Hej Annika
      Ja jag älskar mina att lyssna på böcker. mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram